מרכז מבקרים
מרכז המבקרים של היקב יושב בנקודה קסומה, המשקיפה אל הרי ירושלים. יש כאן גת עתיקה מתקופת בית ראשון וחיבור חזק לאדמה ולהיסטוריה, ותחושה של גאווה וסיפוק על שהחזרנו את תעשיית היין לאזור היין הקדום והמופלא הזה.
על רקע הנוף המרגיע ועם התחושות המיוחדות שמעורר המקום אנו עורכים ביקב מפגשים של חווית יין מלאת קסם, אוויר הרים וירוק בעיניים.
אנחנו מזמינים אתכם לטעימת יין מודרכת הכוללת הסברים וטעימות של 4 סוגי יינות, לצד היין ניתן להזמין פיצות, פוקאצ'ות, סלט בורטה, קרפצ'יו סלק ופלטת גבינות עשירה הכוללת גבינות, לחם, עלי גפן, ירקות ומטבלים.
ניתן להזמין ארוחות שף ותפריט מורחב לקבוצות מעל 30 איש.
TZUBA NIGHTS
22.7 יום שלישי ערב גבינות ויין
24.7 יום חמישי חגי בר מאיר במופע מוזיקה ישראלית מכל הזמנים
29.7 יום שלישי סגור לרגל אירוע פרטי
31.7 יום חמישי אלון ווסרמן בדואט מחווה אקוסטי לקלאסיקות ג'אז ובלוז משנות ה- 60/70
5.8 יום שלישי ערב גבינות ויין
7.8 יום חמישי פלמנקו בשניים – מופע פלמנקו מהפנט במתכונת אינטימית:
שירה מלאת תשוקה לצד גיטרה ספרדית חיה, עם קצב מדויק ונוכחות בימתית עוצמתית.
12.8 יום שלישי ערב גבינות ויין
14.8 יום חמישי לונה ליינה במופע שירים עממיים של יוצרים מספרד ודרום אמריקה
19.8 יום שלישי – ערב גבינות ויין
21.8 סמבה דה בום במופע טריו ברזילאי אותנטי של ריו גרוב מדבק, שמחת חיים וניחוחות של קיץ טרופי
26.8 יום שלישי – ערב גבינות ויין
28.8 להקת לוקאלי במופע רוק שנות ה-90
להזמנת מקום לקבוצות יש להתקשר לטלפון 073-7815300.
אירועים
אהבה ליין כוללת בתוכה אהבה לאנשים ולאירוח. אנו עורכים ביקב אירועים יפהפיים מכל הסוגים, אירועים משפחתיים, ימי הולדת ועוד.
ניתן לתפור את האירוע לצרכים האישיים של כל לקוח מבחינת תפריט, תקציב ותוכן. החוויה היא אינטימית ונעימה והשירות אישי וקשוב.
להשכרת היקב לארוע יש לחייג לטלפון 073-7815300.
אירועי חברה
יקב צובה מארח אירועי חברה וימי כיף.
השילוב של היין המשובח, הנופים והאוירה המשוחררת יוצרים חוויה מגבשת של יציאה מהשגרה, עליה ידברו עוד זמן רב. ניתן לשלב פעילויות נוספות בתיירות צובה כגון סדנאות שוקולד, טיולים ולינה כפרית במלון צובה.
להזמנת ארוע חברה יש לחייג לטלפון 073-7815300.